+30 24624 00176, κιν.: +30 6986211437 - 24/7 υποστήριξη. Καλέστε μας

info@mediterraneancert.gr

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η ‘’MEDITERRANEAN CERT’’, πρωτοπόρος στην πιστοποίηση ανθρώπινων δεξιοτήτων, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, έρχεται και καλύπτει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της πιστοποίησης μαγειρικής τέχνης, σερβιτόρου, μπάρμαν, μπαρίστα και πολλών άλλων ειδικοτήτων. Ιδιαίτερα η πιστοποιημένη γνώση έχει βαρύτητα στον ανεξάρτητο κλάδου του τουρισμού με αποτέλεσμα το φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται στον χώρο εργασίας αποδεικνύει εμπράκτως τα έτη εμπειρίας και γνώσεις του. Τα εν λόγω πιστοποιητικά εκδίδονται από φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) με ευρωπαϊκή ισχύ.

Πιστοποιημένος Σερβιτόρος

Απευθύνεται σε όσους ήδη εργάζονται και επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει με την πάροδο του χρόνου. Επίσης απευθύνεται και σε αυτούς που επιθυμούν να ξεκινήσουν να απασχολούνται ως σερβιτόροι σε επιχειρήσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου. Σκοπός είναι η παροχή σύγχρονων γνώσεων και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους στην σύγχρονη αγορά εργασίας με αποτέλεσμα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αυξάνοντας την ζήτηση στην εργασία των τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, κ.α.).

Πιστοποιημένος Μάγειρας

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να απασχοληθεί ή ήδη απασχολείται ως μάγειρας (chef) σε επιχειρήσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου, με την εκμάθηση όλων των προαπαιτούμενων γνώσεων και δεξιοτήτων, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Πιστοποιημένος Μπαρίστα – Μπουφετζής

Περιζήτητη ειδικότητα τα τελευταία χρόνια και ιδίως για τους νέους και νέες οι οποίοι αναζητούν την εξειδίκευση προκειμένου να απογειώσουν την καριέρα τους. Σκοπός είναι η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων καθιστώντας τον/ην ικανό να προσφέρει άριστες υπηρεσίες και παρέχοντας αξία στον κάτοχο. Στον κλάδος της μαζικής εστίασης και ιδίως στις εποχιακές επιχειρήσεις παρατηρείται αύξηση της ζήτησης του μπαρίστα – μπουφετζή επηρεάζοντας αρνητικά την προσφορά.

Πιστοποιημένος BARTENDER

Απευθύνεται κυρίως σε νέους και νέες που εισέρχονται για πρώτη φορά στην ειδικότητα του bartender αποκτώντας την απαραίτητη γνώση για την παρασκευή ποτών και κοκτέιλ αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν την εξέλιξη τους στον συγκεκριμένο τομέα. Αναπτύσσονται οι βασικές αρχές επιτυχίας καθώς και τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας.

Πιστοποιημένος Υπάλληλος Οροφοκομίας

Η δημιουργία νέων ξενοδοχειακών – τουριστικών καταλυμάτων λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας είναι η αιτία για την συνεχή ζήτηση των πιστοποιημένων υπαλλήλων οροφοκομίας που έχει ως επακόλουθο να καθιστά την οροφοκομία από τους σημαντικούς τομείς των καταλυμάτων. Η προσφορά αποτελεσματικών υπηρεσιών από την άφιξη, την παραμονή και την αποχώρηση των πελατών έχει ως συνέπεια την απόλυτη ικανοποίηση τους. Η πιστοποίηση των υπαλλήλων αλλά και των νεοεισερχόμενων στο χώρο των τουριστικών καταλυμάτων κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστική καθόσον αποδεικνύονται εμπράκτως οι γνώσεις που κατέχουν και αλληλοεπιδρά θετικά στην εύρεση εργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ