+30 24624 00176, κιν.: +30 6986211437 - 24/7 υποστήριξη. Καλέστε μας

info@mediterraneancert.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Πρωτίστως, στην χώρα μας θεμελιώδης είναι ο νόμος 2121/1993 (Α΄25) όπως ισχύει, ο οποίος, εμπνεόμενος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας, αναθεωρεί την προηγούμενη νομοθεσία του 1920 και συμμορφώνεται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Ο νόμος αυτός τροποποιήθηκε δραστικά σε πολλές διατάξεις του με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α/271/1997) σε εφαρμογή των Οδηγιών 93/83/ΕΟΚ και 93/98/ΕΟΚ. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος εκτελεί δημόσια μουσικό ρεπερτόριο, υποχρεούται να καταβάλει την ανάλογη αμοιβή στους νόμιμα αδειοδοτημένους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ‘’ΕΝΩΣΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ’’ (ΕΔΕΜ) και ‘’ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ’’. Δημιουργήσαμε το δικό μας μουσικό ρεπερτόριο με την ονομασία MYFREEMUSIC το οποίο είναι ελεύθερο και απαλλαγμένο από πνευματικά δικαιώματα, ήτοι από τους αναφερόμενους της ως άνω παραγράφου οργανισμούς διότι έχουν επιλεγεί και δημιουργηθεί μουσικές συλλογές και τραγούδια από παραγωγούς, που τα δικαιώματά τους δεν έχουν παραχωρηθεί σε έτερη εταιρία – οργανισμό. Στο μοντέρνο, με μοναδικό σχεδιασμό και με προχωρημένης, αισθητικής ψηφιακό περιβάλλον της MYFREEMUSIC μπορείτε να ακροαστείτε ελληνικό, ξένο ρεπερτόριο, χιλιάδες ξένα τραγούδια σε jazz – pop – rock – latin – dance – blues – hip hop – lounge – classical καθώς και αραβικά – ανατολίτικα.
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ‘’MEDITERRANEAN CERT’’ σε συνεργασία με το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ αναλαμβάνει να σας καλύπτει νομικά παρέχοντάς σας ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ για την αντιμετώπιση και αντίκρουση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων, αγωγής, μηνύσεως που θα ασκηθεί εναντίον σας από τους Οργανισμούς GEA – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΕΔΕΜ, ή άλλου Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης ενώπιον κάθε αρμοδίου πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η νομική κάλυψη ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

1. Παράσταση (που αφορά την αμοιβή – Φ.Π.Α. – δικαστικό παράβολο της συζήτησης της υπόθεσης ενώπιον του αρμόδιου Δικαστηρίου), εξειδικευμένου Δικηγόρου επιλογής του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. που θα αναλαμβάνει την εκπροσώπησή σας ενώπιον του Δικαστηρίου
2. Η νομική κάλυψη αφορά το χρονικό διάστημα ΕΚΕΙΝΟ με το οποίο έχετε καταρτίσει ισχυρή και ενεργή σύμβαση με το Σωματείο και εφ’ όσον έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές υποχρεώσεις.
3. Τονίζεται ότι η παρούσα δήλωση – βεβαίωση έχει ισχύ και σας καλύπτει με τους παραπάνω όρους μόνον εφ’ όσον προβαίνετε σε χρήση, μετάδοση και δημόσια εκτέλεση του μουσικού ρεπερτορίου της “Myfreemusic” και όχι οποιουδήποτε άλλου.
4. Σε περίπτωση απαίτησης αμοιβών από τους παραπάνω Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων, που αφορούν προγενέστερα έτη από εκείνα που έχετε συμβληθεί με το ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε., αυτά καλύπτονται ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ από τον υπογράφοντα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ